Micro klusteroitu vesi

water-cluster-structure-1.jpg

Ionisoitu vesi poikkeaa merkittävästi vedestä, joka on varastoitu säiliöihin tai pullotettu. Geneettisesti kehoamme on nesteytetty vuosituhansia vedellä, joka on virrannut ja törmäillyt kiviin joissa ja koskissa. Vedellä, jossa ei ole kemikaaleja.

Maailmassa on vielä muutamia paikkoja, joissa voi nauttia luonnon puhtaasta, turvallisesta, ionisoidusta vedestä. Nyt saamme sen mahdollisuuden myös omassa keittiössämme käyttämällä ionisaattoria hanaveden muuttamiseksi lähemmäksi veden luonnollista tilaa.

Mitä pienempi molekyylirypäs merkitsee? Tätä asiaa on tutkinut mm. Dr. Hidematsu Hayashi (the Japanese Water Institute). Hänen mukaansa se merkitsee veden helpompaa läpäisyä kudoksiin ja soluihin. Monet henkilöt raportoivat saavansa puhdistusreaktioita, kun alkavat juoda ionisoitua vettä. Se on merkki siitä, että aineenvaihdunta tehostuu. Tätä vettä on myös käyttäjien mielestä helpompaa juoda riittävästi.

Välttämättömät emäksisöivät mineraalit ovat myös ionisoituja ja keho pystyy hyödyntämään niitä helpommin.
Mikäli käytetään käänteisosmoosilla käsiteltyä vettä tai tislattua vettä, aiheuttavat ne mineraalipuutoksia. Mineraalit ovat tärkeässä asemassa elimistön emäksisöinnissä.

Huomioitavaa: Käytä “Purifide” asetusta silloin kun nielaiset lääkkeet veden kanssa, koska alkalinen vesi tehostaa lääkkeiden imeytymistä. “Purifide” asetuksella vesi kulkee vain suodattimien läpi.